Julförberedelser och julklappstips

julfönster

Hos oss är det tradition att jag gör egen pepparkaksdeg. Det är nog det bästa med pepparkakor. När man häller den varma sirapslagen över alla kryddorna – då doftar det ljuvligt i hela huset ♥ Efter ett par dagar är det dags att baka. Jag gör alltid stora figurer som jag skriver våra namn på och hänger upp i fönstret.

Ser ni den söta grodan på bordet? Den satt i en monter på Rånäs slott och Jackie blev så kär i den. Det fanns otroligt söta små nallar och kaniner också, men det var just den här grodan hon ville ha. Det är Bukowski som tillverkat den. Många olika Bukowskinallar finns hos Mamsell K i Uppsala, de har webbutik också.

En reaktion till “Julförberedelser och julklappstips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.