Fototriss – tema kyrkligt

kyrkligt 1

Portaler är alltid så spännande. Man ser ofta bara en liten del av vad som finns på andra sidan. Här är det Uppsala domkyrka, som vi passade på att besöka i dag. Men mer än så här får ni inte se av domkyrkans vackra fasad, eftersom jag valt två andra bilder till trissen :)
.

kyrkligt 2

Det var så stämningsfullt och fint med de fladdrande ljusen i folkförsoningens träd, så det får bli min andra bild i trissen.
.

kyrkligt 3

Och här kommer trissens kanske mer oväntade bild... I domkyrkans butik säljer de golfbollar… med bibelcitat på. Smart marknadsföring, samtidigt som jag tycker att det skulle kännas konstigt att smacka till ett bibelcitat med en järnklubba…

Fler foton på temat kyrkligt ser du här.
.

 

15 reaktioner till “Fototriss – tema kyrkligt

  1. Ettan är suveränt fotad! Men jag kan inte låta bli att gilla trean bäst. Det finns uppenbarligen inga fula knep (längre). Å som Ruth säger – det går ju inte så bra för den Svenska Kyrkan så alla knep är tillåtna. Det roliga i detta sammanhang är förresten att de nu även finns olika biblar anpassade till olika hobbyn. På MC-mässan i vintras gav dom bort biblar för motocyklister. Då måste man vara desperat – som i din golfklubb.;-)

    Stort tack för länken:-)

    Gillad av 1 person

  2. Jag älskar Uppsala Domkyrka! Där har jag haft ett par makalösa musikaliska upplevelser som jag förhoppningsvis aldrig glömmer. Dina golfbollar var onekligen lite oväntade och rätt kul. 😃

    Gillad av 1 person

  3. Med så många svenskar som lämnar kyrkan, måste kyrkan
    väl skaffa sej inkomst på vilka sätt dom kan. Många väljer ju
    golfbanan i stället för kyrkan på söndagarna. :) Så varför inte
    golfbollar.

    Gilla

  4. Tack framförallt för bild nr 2. :)

    Vad beträffar golfbollar med bibelcitat – jag fattar det inte alls! Hur i fridens dar kan man komma på en sån idé? Blir nästa drag att sälja fotbollar med citat? Så att man också kan sparka på budskapen?
    Tu att jag inte bryr mig så mycket – men man borde byta PR-byrå!

    En spännande triss fick du i alla fall till!! :)

    http://kasperian2.blogspot.se/

    Gilla

  5. Ja den sista bilden var verkligen inte väntad, men lite kul :) Fast jag vet inte om jag gillar när kyrkan föryngrar sig/hänger med i tekniken mm. Prästen hade läsplatta på mormors begravning, kändes märkligt.
    Så bra du uttryckte dig hos mig, respekt men familjärt, precis så är det!

    Gillad av 1 person

  6. Golfbollarna var helt klart ett oväntat grepp!
    Fin triss i kyrkliga ting!

    Krakow är helt klart värt besök! kolla gärna på
    mina övriga bilder därifrån. Har lagt ut del 3 nu.

    Gilla

  7. Fin triss! Intressant med valvet som lämnar en del åt nyfikenheten för de som inte känner till domkyrkan! Golfbollarna är jag skeptiskt till men som du säger smart marknadsföring!
    Ha en skön kväll!

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.