343 – Vinterdag (6/366)

vinterdag ps

Leistra, som föddes hos oss första natten i juli för snart fyra år sedan. I vår är det äntligen dags att börja träna henne och lära henne grunderna inför inridning i höst – det skall bli så roligt och spännande!

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Var med du också!

8 reaktioner till “343 – Vinterdag (6/366)

  1. Ännu en helt fantastisk bild !! Åhh.. så spännade det måste vara att få lära henne och följa upp framstegen. Dessa så fina djur är så vackra och här har du återigen lyckats skapa en bild med känsla :-)

    Började själv ta ridlektioner får några år sedan och det var helt underbart att vara där i stallet, känna atmosfären och att sitta på hästryggen. Tyvärr var jag tvungen att sluta men har många fina minnen :-)

    Gillad av 1 person

  2. Åh vad fin häst, skulle det finnas möjlighet att komma och hälsa på någon gång, har ju en hästtokig tjej och jag gillar dem alltmer också

    Gilla

  3. Vilken fantastisk bild du tagit och ”lekt med i Photoshop”. Bra jobbat där. Även fotot i föregående inlägg är suverän.

    Här har det inte kommit någon snö alls på ett par dagar. Å den snön som ligger på marken räcker så gott så…

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.