74 – Funderar (92/366)

fame

Fame är innekatt, men får komma ut med oss på tomten när vi kan hålla ett öga på henne. Här står hon, med fokuserad blick och svängande svans, och funderar på om hon skall våga sig vidare på upptäcktsfärd, eller om det kanske är dags att gå in i huset där hon känner sig trygg och säker.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

16 reaktioner till “74 – Funderar (92/366)

 1. Kul att det är andkillen i föregående inlägg som ”klär upp sig” för tjejen. I den mänskliga ärlden är det ju (tyvärr) ofta tjejerna som piffar upp sig;-)

  Å jag har då aldrig sett en katt med blåa ögon. Nu har jag det. Trodde att alla katter har gröna ögon – ooooooops. Fauna och flora är inga områden (heller) som jag är speciellt bra på. Men Fame’s ögon är verkligen intensivt blå. Undrar om hon ser en mus eller så, som hon inte vet vad hon ska göra med, då hon ju är innekatt;-)

  Svar: Boken heter ”Mästare, lögnare, väktare, vän” av den unga deckarförfattaren Christoffer Carlsson. Det är hans tredje bok med samma huvudperson – inpektor Leo Junker. Gillar författarens sätt att skriva ”annorlunda”.

  Gillad av 1 person

  1. Den boken har jag läst skall vara väldigt bra, jag skall skriva upp den på min läslista :)

   Ragdollkatter har blå ögon, så Fames ögon är inte unika på något sätt, däremot finns det förstås olika nyanser av blått och Fames är ganska mörkt blå.

   Gilla

 2. Den där fina kissen kan jag aldrig se mig mätt på. Vilka vackra ögon också !
  Ja, det var passande tema för kissen ser verkligen ut att fundera. Tänk om man kunde läsa deras tankar. Fin komposition och fint med den gröna gräsmattan i bakgrund.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.