Dasshumor (136/366) – Rent a husband

dasshumor

Jag tolkar temat som att det kan handla om så kallad under-bältet-humor.

Jag blev så nyfiken på vad detta kunde handla om, rent a husband, så jag tog några snabba foton från restaurangen där vi satt, och googlade när vi kom hem. Bilden kunde även ha passat in på temat ”dubbelbottnat”, för så här står det på företagets hemsida:

Om oss

  1. Hela, rena och fräscha. Vi tror på det hela, rena och fräscha konceptet. Just därför erbjuder vi ett brett urval av välvårdade, händiga och trevliga ”Husbands”
  2. Kostnadssparande
  3. Kvalitet
  4. Tidssparande
  5. Relation. Vi tar hand om våra kunder. Vill du veta hemligheten bakom en lång och lycklig relation? Ring ”Rent A Husband”!

Hm… Hur skall man tolka detta..? Och så kan man fråga sig om det hade fungerat med motsvarande reklam för ”Rent a Wife”..?

Kerstin Berg på Bukowskis är i alla fall väldigt nöjd, det intygar hon på deras hemsida.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

13 reaktioner till “Dasshumor (136/366) – Rent a husband

  1. 17 husbands har de visst att hyra ut … Det skulle passa en väninna till mig som ville ha en trädgårdsmästare en snickare, en kock, en rörmokare etc etc!

    Gillad av 1 person

  2. Hahaha! Dessa bilar har jag då inte sett i stan. Skrattade gott och perfekt fångat! Bra att du har ögonen med dig här i huvudstaden.

    Undrar också om maken skulle vilja ”rent a (new) wife”;-)

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.