Oväntat möte (198/366)

oväntat möte 1

Vågar man gå fram och titta vad det där är..?
.

oväntat möte 2

Bra miljöträning för våra hästar, som lever livets glada och lugna dagar, och inte utsätts för så många nya intryck just nu. När de fick beröm för att de vågade gå fram, ville de inte sluta nosa på den där annorlunda hästrasen ;)

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

20 reaktioner till “Oväntat möte (198/366)

    1. Hästar är enormt nyfikna, men flyktinstinkten ligger ju väldigt nära också, eftersom de i vilt tillstånd är bytesdjur. Därför kan de skygga för många olika saker och ta till flykten när de blir skrämda. De var väldigt skeptiska till den märkliga hästen där vid staketet, men vågade sig fram till slut :)

      Gilla

    1. Vad kul att du tycker det, jag tycker ofta likadant, man vill se mer kring bilderna. Hur de togs, hur fotografen tänkte. Jag var mycket mer noga med att beskära bilderna tidigare, men numera brukar jag försöka blanda upp de beskurna bilderna med foton på litet avstånd där man ser vad som pågår. Fotografiskt kanske de beskurna bilderna blir snyggare, men jag tror att det är de dokumenterande bilderna man kommer att uppskatta mest på några års sikt, som stöd för minnet :)

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.