31 reaktioner till “Samspel (212/366)

  1. Sååå fina bilder och visst har de ett fint samspel, det syns ju lång väg – ändå upp till Piteå. ;) Jag kan sakna tiden då vi hade hästar, även om jag alltid varit mer hund- än hästtjej. De är så stora, fina, kloka och varma. <3

    Gillad av 1 person

    1. Tack :) Vad roligt att du tycker det. Jag blev själv nöjd med den bilden eftersom jag tyckte att samspelet som finns också syntes i bilden, men sådant kan ju vara subjektivt, så extra roligt att du också såg det :)

      Gilla

  2. Wau så fantastiska bilder du har, vilken känsla de förmedlar! Jag är lite rädd för hästar, men skulle gärna fotografera dem lite ändå… -så där på avstånd och med ett zoomobjektiv.

    Gillad av 1 person

    1. Vad roligt att du tycker det :) Det var verkligen ett fint ögonblick, roligt att det syns. Jag tycker att du gör rätt i att ha respekt för hästar, alla är inte så här beskedliga som Faxi. Jag går inte in i hagen till hästar jag inte känner.

      Gilla

    1. Tack :) Vissa gånger, inte så ofta, får man en väldigt speciell känsla, ögonblicken känns nästan magiskt. Så var det här. Midsommaraftonens kväll och Faxi drog till sig barnen som en magnet. Han är så mild och fin och han och Bella får alltid så fin kontakt.

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.