24 reaktioner till “Närkontakt (222/366)

    1. Tack :) Ibland går det upp ett ljus, och man inser varifrån manusförfattare får sina idéer ifrån, som i sci-fi och liknande. En sådan här snigelkropp med tentakler har nog varit inspiration för ett antal figurer på film.

      Gilla

  1. Med tanke på min kommentar till föregående inlägg kan jag säga att jag älskar vinbergssnäckor – bilden föreställer väl en sådan, tror jag – på en tallrik. Gärna med vitlökssmör och färsk baguette till. Picard har sådana djupfryst. Ljuvligt 1980-tal om man säger så. Nu finns dom knappt på menyerna längre. Minns att Cattelin i Gamla Stan serverade sniglar med vitlökssmör.

    Hälsokost – nja, inte direkt om man säger så;-)

    PS Då jag inte är en fotobloggare får du nog stå ut med mina icke fotorelaterade kommentarer;-) DS.

    Gillad av 1 person

    1. Då skulle du bo närmare, här finns det vinbärssnäckor så det räcker och blir över ;) Det mesta är gott med vitlökssmör tycker jag, men gränsen går nog ungefär här, vid den här snigeln… :o

      Jag blir glad för alla kommentarer på mina inlägg, det är kul om det jag fotar och/eller skriver väcker någon tanke hos er som tittar in här :)

      Gilla

    1. Haha, håller med ;) Gräsmattan kryllade av dem efter ett regn, och jag fick ett infall att fota med macroobjektivet. När jag ser dem med blotta ögat är de inte äckliga alls, men så här.., i närbild, då blir det litet annat… :o

      Gillad av 1 person

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.