Torkad (255/366)

torkad 1

Här har jag fotat med mitt Tamron 90/2,8. I efterhand har jag ökat kontrasten i Photoshop nästan till max, gjort bilden ljusare totalt sett och mörkare i bakgrunden. Fotot är litet beskuret och så har jag lagt på ett sepiafilter för att ge fotot en gammaldags känsla, som kunde passa bra till den ärgade flaskan och den torra växten. Jag tycker att det blev ganska fint, men utan den spretiga växten i övre högra hörnet hade bilden blivit ganska ointressant. Nu händer det något i bilden, där hade jag tur.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

9 reaktioner till “Torkad (255/366)

    1. Jag tycker att det kan göra det litet roligare att titta på bilderna, om man vet litet mer om bakgrunden. Och så är det bra för mig, för minnet, att komma ihåg hur jag gjorde ;)

      Gilla

    1. Tack! Jag fotar sällan stilleben, jag har insett att jag tycker bäst om att fota djur och natur, men just därför är det roligt att öva på något nytt ibland :) Planen var egentligen inte att fota bara en del av flaskan med växten, utan snarare själva solrosblomman, men som vanligt slutade det med ett helt annat resultat än vad jag tänkt ;)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.