Vågat (271/366)

gurkan 1

Bilden säger kanske inte så mycket om hur vågat det här faktiskt var, men jag kan lova att det var mer än vågat, till och med dumdristigt. Jag tänkte fota Bellas marsvin och tyckte att det skulle bli bäst om han fick sitta själv på gräset. Ingen bur runt honom och ingen människa med på bilden. Det här är den enda bild jag hann fota… sedan kilade han iväg fortare än blixtens hastighet över gräsmattan. Tur att jag inte rensat bort vissna blomstänglar i rabatten, för där tog det stopp och vi hann ikapp honom.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

19 reaktioner till “Vågat (271/366)

  1. Hahaha! Kan förstå honom att han ville höra det bästa av den nyvunna friheten. Kan inte vara så roligt att sitta inspärrad hela dagarna;-)

    Gilla

    1. Det var nog det jag trodde om Bellas marsvin, att han antingen skulle vara litet förvirrad av att komma ut, eller att han åtminstone skulle välja att börja äta det saftiga gräset. Men inte han ;)

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.