Spegelvänd (292/366)

spegelvand

Det ryms många, många minnen i den här bilden från det här rummet. Dessutom påminner bilden om att det är dags att tapetsera om, Jackie som hunnit bli tio har ledsnat på nallarna.

Temat spegelvänd löste jag genom lampan i fönstret, som spegelvänds i klädskåpsspegeln.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

10 reaktioner till “Spegelvänd (292/366)

  1. Vilket vackert rum, även om vi nu ”bara” ser en del av rummet så är det lätt att fantisera om helheten. Romantiskt och känslofyllt på något vis och mycket ljusinsläpp från det stora fönstret. Gillar verkligen tapeten och de skira vita gardinerna tillsammans med det stora vita skåpet. Ursnyggt med trägolv och tillhörande lister, milda och behagliga färger rakt igenom. I det rummet skulle jag trivas men förstår att Jackie tröttnat på nallarna. Hoppas du kan bevara dem ändå.

    Gilla

    1. Ja, visst är den söt! Jag måste nog försöka spara en tapetbit när vi tapetserar om, och kanske använda och scrappa med, som ett minne. Ärligt talat kommer jag att sakna den här tapeten.

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.