Fall (306/366)

fall

Som ni märker går jag igenom mina foton från året. Prokrastinering kallas det visst… att skjuta upp vad jag egentligen borde, och göra andra saker istället ;) Jag borde skriva recensionen till en bok som jag sträckläste i dag, men den var så gripande att jag behöver litet andrum först.

Det här är en bod som hade fallit samman helt och hållet när jag gick förbi någon gång i februari. Jag har inte redigerat den något alls, jag tycker om tonen i fotot, att färgerna smälter in i varandra.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

23 reaktioner till “Fall (306/366)

  1. Absolut förfall! Min första tanke var att ni hade snö före oss och sen när jag läst tänkte jag att ni hade väldigt lite snö för att vara i februari. Här uppe är det hur mycket snö som helst då och marken syns inte alls.

    Gillad av 1 person

  2. Så läcker bild, gillar känslan av förfall och vilket ljus. Jaha då gör du samma som jag -borde sitta och lära mig ett dataprogram men istället har jag varit en fotosväng nu bloggar jag…. ;-)

    Gilla

  3. Den gröna färgen i enrisbuskarna lyfter fint fram de röda fragmenten som ännu finns kvar på något sorts hus som haft åtminstone ett fint fönster :) Ser ut att ha varit ett gammalt hus/bod.

    Gillad av 1 person

    1. Tack :) Jag håller med dig, kyla gillar inte jag heller.Usch, nej, jag fryser vintrarna igenom. Men det drar ihop sig, om bara en månad är vi vid den tid då det brukar snöa, åtminstone här i Roslagen. Nu gäller det att njuta för fullt så länge det är höst!

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.