Helgfrågan v. 7 – Bokreatips

Mia håller i den bokrelaterade Helgfrågan, och den här veckan undrar hon:

  1. … vilka som är våra bästa bokreatips? (tips från Johannas deckarhörna)
  2. … var vi helst handlar våra reaböcker?

reabocker-2017Jag kommer faktiskt inte att handla några böcker på bokrean i år. Jag har så många olästa böcker som jag vill läsa först. Men jag har valt ut några böcker som ingår i bokrean, som står här hemma olästa och som jag är väldigt sugen på att läsa. En blandad kompott som ni ser :)

Det mysigaste sättet att handla böcker är hos Akademibokhandeln. Vi hamnar alltid där när vi är i någon stad. Men vanligtvis, både när det är rea och annars, beställer jag från Adlibris, Bokus eller CDON (om jag skall beställa filmer samtidigt). Rea kan man ju annars tycka att det är hela tiden på Bokbörsen, så därifrån beställer vi också böcker.

Fler som tipsar om reaböcker finns hos Mias bokhörna.

17 reaktioner till “Helgfrågan v. 7 – Bokreatips

  1. Min europeiska familj tror jag är intressant. Den funderar jag lite på men jag får se vad det blir. Några blir det i alla fall eftersom jag har ett presentkort att använda.

    Gilla

  2. Handlar också gärna böcker på Akademibokhandeln i Täby Centrum och jag har fastnat på några böcker inför rean. Köper sällan från nätet, men när jag klickar hem engelska böcker då blir det från Amazon.

    Gillad av 1 person

  3. Återupptäckt biblioteket på senare tid och känner inte lika stor köplust för böcker längre, men det sitter i att tycka det är något alldeles speciellt med just årets stora bokrea, trots att det allmänna intresset har svalnat. Fick veta idag att den lokala bokhandeln (som är till salu) skall köra en sista bokrea i år, den vill man ju i varje fall försöka bevista. ;)
    Tack för tips och ha en trevlig helg! :)
    (http://ibokhyllan.blogspot.se/)

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.