Ihålig (42/365)

Vet ni vad det här är? Det är stjälken till en rabarberblomma. De blir otroligt kraftiga och stora. Och ihåliga. Rabarber är egentligen ganska märkliga växter, de växer och frodas utan den minsta omvårdnad. Vi får massor med rabarber varje år från två rabarberplantor som växer i en bergsskreva. I år kanske jag skall ta hand om dem litet bättre och hälla på brunnen hästgödsel.

logga2017

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

9 reaktioner till “Ihålig (42/365)

  1. Jättefin bild på stjälken även om jag nog nästan gillar bakgrunden ännu mer. Jag kommer nog att låna Malins idé om att ställa dem i en vas i sommar, det lät verkligen fint. Efter vad jag har hört ska man ta bort blommorna, annars blir rabarberna träiga, men jag vet inte om det är sant. ;)

    Gilla

  2. En spännande bild och vad kul att se hur den ser ut som ett rör :-) En fantastisk växt.
    Gillar också den oskärpa i bilden och den komposition du gjort.

    Gilla

  3. Oj, blir de så stora och dessutom ihåliga. Intressant och snyggt fotograferat med fokus på hålet. Gillar att det är så mycket oskärpa i bilden, du fick till en väldigt läcker bakgrund.

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.