Tematrio – Ljus

Säsongens andra tematrio hos Lyrans Noblesser är – Ljus. För att väga upp förra veckans mörka tema tillbringar vi idag tid i ljuset. Lyran vill att vi berättar om tre böcker som innehåller ljus eller något ljust i titeln eller i innehållet. Bokstavligt eller symboliskt, valfri tolkning.

Jag väljer de här tre ur bokhyllan. Lyktor, stjärnor och en blonderad kvinna, det borde uppfylla kriterierna. Jag tror att beskrivningar av böckerna är överflödiga, de flesta känner säkert till dem. Gemensamt för dem är också att jag har dem i bokhyllan, men inte har hunnit läsa eftersom andra böcker hela tiden kommer emellan.

Här har deltagare i Lyrans Tematrio länkat till sina blogginlägg om Ljus. Alla är välkomna att vara med!

 

24 reaktioner till “Tematrio – Ljus

    1. Jag gillar egentligen tegelstenar, om de är bra, men just nu har jag litet för många böcker som ligger och väntar, så jag kommer inte heller att hinna/orka läsa den just nu.

      Gilla

      1. Jag tror att det är den sortens bok som man antingen tycker mycket om eller inte gillar alls men jag hoppas att du får tid till den. Jag som inte är så förtjust i tegelstenar var lite skeptisk men när jag började läsa var jag fast.

        Gillad av 1 person

    1. Hela sommaren har jag släpat runt på Lykttändaren och ändå inte kommit till skott med att läsa den. Nu kommer det så många nyheter, så nu hamnar den återigen på väntlistan.

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.