14 reaktioner till “Swedish Coffee Party in the Summer

 1. Är ingen fotobloggare och lär nog aldrig bli. Men till och med jag kan bedöma en perfekt ljussättning. Å den har du verkligen lyckats med i den stämningsfulla bilden!

  Gilla

 2. Det är helt otroligt vilken känsla du har för att fånga bilder med det vackra i mat, dryck och böcker Anette! Jag är imponerad verkligen :) Fortsätt på denna bana och du kommer att nå långt!!!

  Gilla

 3. Riktig snyggt till veckans tema! Vad roligt att du också är med i fotoutmaningen.

  Förmodar att du hoppat av 365 Foton. Alltför längesen jag var här hos dig, tiden går så himla fort. Är i Malaysia nu men flyger hem till Malta om tre veckor och sen till Stockholm för att hämta hem våra valp Fanny. Klickar på ”Följ” här hos dig så att du dyker upp i ”Läsaren”. Så mycket lättare att då hänga med i alla dina inlägg :-) Ha en fin fortsatt torsdag. Här är kl. 20.00 och kolsvart ute.

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Ja, jag hoppade av den utmaningen, men det är roligt att inspireras av andra, så jag testar den här utmaningen och ser om det kan vara något. Ja, visst går tiden fort, läskigt fort. Jag tycker att veckorna susar fram. Jag förstår att det är en spännande väntan på valpen :) Fanny, vilket fint namn ♥ Det hette en av mina föräldrars hundar som jag fick ha som min när jag var barn. Ser fram emot att se många bilder på henne :) Ha det jättebra!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.