10 reaktioner till “Winter Walk in Sweden

 1. Här har du grävt i arkivet och hittat en bild på dina barn. Gud så stora de har blivit. Sedan kan jag ju tycka att det är aningen för tidigt för snö, men om du inte hade några andra ”pedestrians” så får jag väl stå ut med den vita massan. Å barnen är ju sååååå söta:-)

  Gillad av 1 person

  1. Japp, en fem år gammal arkivbild. Snö vill vi verkligen inte ha än! Knappt alls, bara över julen ;) Jag måste lära mig av dig, att fota mer gatubilder med människor i rörelse. Jag är inte helt bekväm med det än.

   Gilla

 2. Åhh.. vad fina de är och hunden ståtlig och vacker. Tror inte att jag behöver gissa att det är en arkivbild. Snö lär inte ha fallit ännu därhemma, förhoppningsvis, sen är det väl döttrarna som små. Ett härligt och personligt inlägg till temat, själv har jag inte hittat på något ännu.

  Gillad av 1 person

  1. Tack :) Ja, det är ett fem år gammalt foto, innan jag redigerade det minsta lilla. Men det var det enda foto jag hade med fotgängare och inte djur som rörde sig. Jag insåg att alla bilder med människor som promenerar är antingen oskarpa eller stillastående. Det skall jag tänka på framöver, att försöka fota människor i rörelse.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.