10 reaktioner till “Winter Walk in Sweden

  1. Här har du grävt i arkivet och hittat en bild på dina barn. Gud så stora de har blivit. Sedan kan jag ju tycka att det är aningen för tidigt för snö, men om du inte hade några andra ”pedestrians” så får jag väl stå ut med den vita massan. Å barnen är ju sååååå söta:-)

    Gillad av 1 person

    1. Japp, en fem år gammal arkivbild. Snö vill vi verkligen inte ha än! Knappt alls, bara över julen ;) Jag måste lära mig av dig, att fota mer gatubilder med människor i rörelse. Jag är inte helt bekväm med det än.

      Gilla

  2. Åhh.. vad fina de är och hunden ståtlig och vacker. Tror inte att jag behöver gissa att det är en arkivbild. Snö lär inte ha fallit ännu därhemma, förhoppningsvis, sen är det väl döttrarna som små. Ett härligt och personligt inlägg till temat, själv har jag inte hittat på något ännu.

    Gillad av 1 person

    1. Tack :) Ja, det är ett fem år gammalt foto, innan jag redigerade det minsta lilla. Men det var det enda foto jag hade med fotgängare och inte djur som rörde sig. Jag insåg att alla bilder med människor som promenerar är antingen oskarpa eller stillastående. Det skall jag tänka på framöver, att försöka fota människor i rörelse.

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.