12 reaktioner till “Zingo in the Autumn Glow

  1. Tack :) Jag har varit med några gånger, och den här veckan fick jag inspiration när jag direkt kopplade ihop temat till Zingo och höstglöden utomhus just nu. Samma morgon som temat dök upp hade jag sprungit in efter kameran, när katterna plötsligt höll sig ganska lugna på tomten och ljuset var så fint.

   Gillad av 1 person

  1. Tack, vad roligt att du tycker det! Det var precis min tanke, så jag sprang in och hämtade kameran för att föreviga tillfället. Inte så ofta katterna är tillräckligt stilla, och på rätt plats. för att fotas heller ;)

   Gilla

 1. Så fin han är Zingo! Är han döpt efter läskedrycken;-)

  PS. Ser att du (eller om det är vi som inte har WP som plattform)nu har fått samma problem som Anita hade ett tag. Din ”ikon” i våra blogglistor blir väldigt lång nu. Men du leker ju just nu;-)

  Gillad av 1 person

  1. Jag tror att det var så Bella tänkte :)
   Jaa du, jag fixar och trixar med denna blogg och blir visst aldrig nöjd. Men nu har jag tagit en paus och låter bloggen se ut så här ett tag. Jag har i alla fall fått fram en slideshow överst på sidan, ungefär som jag ville ha det, även om den kunnat vara mindre i storlek.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.