I kväll avslöjas vilka som nominerats till Augustpriset 2017!

För andra gången sker nomineringarna inför en stor publik, den här gången på Scenkonstmuseet i Stockholm. Daniel Sjölin presenterar och samtalar med de nominerade författarna på scen. Dessutom tillkännages vilka texter som nominerats till Lilla Augustpriset.

Biljetter beställer du här! Det är en automatisk beställning, så biljetterna mailas till dig så snart beställningen är gjord. Med andra ord finns det fortfarande möjlighet att beställa biljetter och vara med i kväll!


Om du inte har möjlighet att vara på plats på Scenmuseet i Stockholm så kan du se direktsändningen från nomineringseventet här, med start klockan 17.45.

Nu är det snart dags för mig att hämta barn i skolan och sedan göra mig i ordning och bege mig till Stockholm. Den här gången skall jag se till att ha litet mer tidsmarginal än förra året… då fastnade vi i rusningstrafiken och hann precis innanför dörrarna innan den första som nominerades avslöjades.

Vi kanske ses i kväll!

Här finns fler inlägg om Augustpriset!

 

 

En reaktion till “I kväll avslöjas vilka som nominerats till Augustpriset 2017!

  1. Japp, jag minns att du var lite sent ute ifjol. Jag var ju också där och undrade varför du inte dök upp;-) Hoppas du har mera tur idag!!!

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.