Planer för helgen

Mias bokhörna håller i den bokrelaterade Helgfrågan, och den här veckan undrar hon: Vad läser du nu?

Jag läser just nu två böcker parallellt. Nära fåglar läser jag i sängen och Är vi framme snart? har jag med mig överallt och läser så fort jag får tillfälle. Båda är nominerade till Årets svenska fackbok.

Som bonusfråga undrar Mia: Vad ska du göra i helgen? På lördagar och söndagar skjutsar jag tjejerna till danslektioner. Det är för långt att åka hem under tiden, så jag brukar passa på att läsa. Eventuellt tar vi en tur efteråt till Uppsala för att köpa vinterstövlar till tjejerna.

Sedan skall jag röja upp på mitt skrivbord.

Å andra sidan kanske jag skall låta det vara… ;)

Fler som diskuterar Helgfrågan hittar du hos Mias Bokhörna, klicka gärna in och var med du också!

24 reaktioner till “Planer för helgen

 1. Åh vad jag älskar att se när andras skrivbord ser ut som mitt! Jag fattar inte hur vissa gör som alltid har ett helt rent skrivbord?
  Nära fåglar ska jag läsa, men Är vi framme snart har jag inte tänkt mig. Spännande att se vad du tycker om den sen :)

  Gilla

 2. Hos oss har vi ett långt skrivbord där både jag och maken får plats med våra prylar. Ena halvan är stökig och andra halvan relativt välordnad. Den stökiga halvan är inte min kan jag ju säga :-D

  Gillad av 1 person

  1. Det är nog som med det mesta – att man kan hitta stöd för alla sätt att leva, och jag hittade det här ;) Det finns ju citat om rörigt på skrivbordet = rörigt i huvudet också :)

   Gilla

 3. Jag fick Ett jävla solsken skickad till mig och ser verkligen fram att läsa den snart! Just nu har jag lyckats starta 3 böcker så förutom att jobba i helgen ska jag väl försöka avsluta någon av dem i alla fall :)

  Gilla

 4. Har själv tänkt försöka ta mig igenom de augustprisnominerade fackböckerna framöver någon gång. Är speciellt nyfiken på nära fåglar, det låter som en fin bok. Trevlig helg!

  Gilla

 5. Känner igen det där med stökigt skrivbord, jag röjde mitt för drygt en vecka sen så nu ser den ganska OK ut – ett tag i alla fall. Det intressanta är väl att så länge den ser ut som efter en atombomb så vet jag exakt var varje enstaka papper finns men efter att jag städat så hittar jag ingenting.

  Gilla

 6. Det låter som en bra studie, mitt skrivbord är lite åt det stökiga hållet men det känns skönt att få veta att en är kreativ :D Ditt skrivbord ser trevligt ut, levande liksom. :)

  Gillad av 1 person

  1. Det är litet olika för mig. Nu när jag skall börja med ett nytt projekt och behöver fokusera på det och inte distraheras av det som ligger på skrivbordet, då måste jag städa upp på skrivbordet. Men annars kopplar jag bort omgivningen och påverkas inte alls av den.

   Gilla

 7. Hahaha! Nu mår jag genast MYCKET bättre;-) Trodde nämligen att jag hade det stökigt, men det har jag då inte alls jämfört med dig;-)
  Sedan gillar jag University of Minnesota’s studie skarpt! Å nu mår jag ännu bättre:-)

  Gillad av 1 person

  1. Haha, mitt skrivbord ser ut som ett bombnedslag ;) Jag bryr mig inte så mycket under tiden jag har fullt upp med projekt, men när jag byter projekt, då vill jag städa upp och ha helt rent skrivbord för att kunna starta om. Det är dags för det nu :) Huset i övrigt ser inte ut så här, men det beror nog mest på att vi inte har så många prylar. Vi har bara saker framme som vi verkligen gillar, då blir det enkelt att hålla ordning. Men, jag är långt ifrån pedant, jag har roligare och viktigare saker att lägga tid på :)

   Gilla

  1. Tack, det var snällt :) Jag skall försöka skiljas från ett gäng böcker i bokhyllorna, så kan de här få plats på ett snyggt sätt istället. Det är bara så svårt att göra sig av med böcker…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.