Dagens boklunch – Gorgonzolalax med granatäpple

Jag kan inte riktigt förstå att det fortsätter att vara varmt och soligt dag efter dag, vecka efter vecka. Men bäst att passa på att vara utomhus så mycket som möjligt, så det blir bricklunch på berget.

I dag äter jag rester från gårdagens middag. Lax som jag fyllt med gorgonzolaost och sallad av vad vi hade hemma. Spenat, kikärtor, små svenska tomater, granatäppelkärnor och valnötter. Tid för att laga: max 15 minuter.

I går läste jag ut Silvervägen av Stina Jackson. Jag är ganska klar över vad jag tyckte om den och varför, men recensionsdag är inte förrän på tisdag så till dess måste jag vänta med att skriva om den.

Boken jag har börjat på i dag har jag väntat på och längtat efter sedan jag läste ut författarens förra bok, Hetta. Den var en av förra årets bästa spänningsromaner enligt mig. Nu handlar det om fem kvinnor som ger sig ut i den australiska vildmarken, som ett teambuildingprojekt inom jobbet. Det räcker med att tänka Australien och vildmark, så inser man att det är en perfekt miljö för spänning och fara.

Falska vänner har recensionsdag på onsdag, då skall jag berätta vad jag tyckte om den. Förväntningarna är höga.

4 reaktioner till “Dagens boklunch – Gorgonzolalax med granatäpple

  1. Rena hälsotallriken som du har arrangerat så fint på berget. Det kan bli fler luncher ute i det fria om man får tro väderprognosen. Helt underbart:-)

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.