Nyutkommen bok i brevlådan

Våren 2017 läste jag De Mörkermärkta, en kriminalroman med övernaturliga inslag. Jag var ganska säker på att den inte skulle passa min smak, men så fel jag hade. Nu är andra delen äntligen här, och jag är så nyfiken på hur huvudpersonen Iris Riverdahl kommer att utvecklas. Och snart kommer jag att få veta mer om det inre mörker som präglar vissa personer i serien. Så spännande! Min recension kommer på recensionsdagen.

I dag skall jag tacka ja till det bud jag fått från försäkringsbolaget om ersättning för min bil som skadades i stormen Alfrida. Och jag tror att jag vet vilken typ av bil som passar mig just nu, så jag måste ringa runt efter en sådan. Men först skall barnen till skolan.

Ha en fin måndag!

En reaktion till “Nyutkommen bok i brevlådan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.