En trave med vita böcker, och en hund förstås

Varje tisdag presenterar Johannas deckarhörna temat för en ny topp fem. Den här veckan är temat: Vita bokomslag

Jag tycker att det blir snyggt med masseffekten av en enda färg på boktravarna, så här kommer en hög trave med vita böcker!

I den här traven finns många intressanta och bra böcker, men om jag skall välja bara fem så blir det de här:

Roligast var Woody Allens bok Sidoeffekter och mest tänkvärd och med vackrast bilder var Arktis. Bästa roman var Kristin Lavransdotter, men jag minns också att jag blev väldigt gripen av Pojken som kallades det. Vilhelm Mobergs utvandrarserie har jag inte läst, bara sett som teveserie, så den står på min TBR-lista. Men först skall jag nog läsa boken Välfärd utan tillväxt. Så många böcker, så litet tid.

Fler tips på böcker med vita bokomslag får ni hos Johannas deckarhörna, titta gärna in hos henne.

 

16 reaktioner till “En trave med vita böcker, och en hund förstås

  1. Nu fick jag ju faktiskt kolla våra bokhyllor i vardagsrummet för att se om vi har några vita böcker. Jo, det har vi, fast det är inte många.
    Shelley är verkligen bloggdresserad, ungefär som min man, fast han är inte dresserad som modell. Han upptäcker roliga motiv istället;-)
    Suveränt arrangerad bild!

    Gilla

  2. fint med snön, fin hund (fast en sådan har en gång bitit mig i benet, helt oprovocerad!) och en väldigt fin trave böcker. jag funderade ett slag på Litteraturens klassiker 1 – 18. de är väldigt vita. men det fick bli fem andra

    Gilla

  3. Vilken hög med vita böcker! Pojken som kallades Det läste jag i skolan på engelska, väldigt hemsk men gripande. Kristin Lavransdotter skulle jag vilja läsa.

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.