De här böckerna ser jag fram emot att läsa i sommar

Det här är bara en bråkdel av alla böcker som jag vill läsa så snart som möjligt. Sannolikheten för att jag skall hinna läsa fler än några stycken böcker är väl obefintlig just nu, när jag redan läser så mycket som har med avhandlingsskrivandet att göra. Men jag kommer att följa rådet jag fick den första terminen på juristlinjen, att inte bara läsa facklitteratur, utan även skönlitterära romaner. Det är bra på så många olika sätt. Jag behöver väl inte ens gå in på hur, ni som läser här vet redan.

Det är litet gott och blandat, som Jackie brukar säga. Relationsromaner, facklitteratur, spänningsromaner, fantasy, nobelpristagare, klassiker. Vissa som är lättsamma, andra som är tyngre. Tunna böcker och tegelstenstjocka. Äldre och helt nyutgivna.

I sommar blir det inga resor och inte lika många andra aktiviteter, så jag skall fokusera på mitt arbete, ägna mig åt mina odlingar (de är inte riktigt igångsatta än, men snart så) och att läsa för mitt nöjes skull. Jag brukar tycka att somrarna blir ganska hysteriska med allt som skall hinnas med, så det här känns faktiskt riktigt bra.

5 reaktioner till “De här böckerna ser jag fram emot att läsa i sommar

  1. Som vanligt – mästaren att arrangera bilder har slagit till igen! Så himla duktig du är på det:-)
    Det är 23 böcker du har lagt upp där. Och som du säger så blir det ingen hektisk semester i år, vilket inte alls är så dumt med tanke på alla sysslor du brukar ta itu med i vanliga fall. Så 23 böcker är ingen omöjlighet.

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.