Att börja dagen så här… ♥

På väg till skolan i veckan när det fortfarande var ganska kallt, möttes jag och flickorna av det här magiska… Jag räckte min mobiltelefon till Bella, saktade ned och körde långsamt under tiden Bella fotade genom sidorutan. Dramatik på himlen ser vi ganska ofta, men en halo är litet mer sällsynt.

I dag skall jag fortsätta läsa ett manus som jag skall ge mina synpunkter på i morgon. Vad har ni för planer?

3 reaktioner till “Att börja dagen så här… ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.