Boktips i orange 🔾 fĂ€rgskala

Boktips i fĂ€rgskala – denna mĂ„ndag i orange fĂ€rg 🧡 @my.loved.books hĂ„ller i utmaningen.
Den hÀr boktraven innehÄller mÄnga böcker som jag tyckt mycket om, nÄgra favoriter:
🔾 VĂ€nda hem
🔾 Stanna hos mig
🔾 Torkans Ă„r
🔾 Bikupan
🔾 Gröna fingrar sökes
🔾 Mellan himmel och Lou

Klicka gĂ€rna pĂ„ lĂ€nkarna till boktitlarna sĂ„ kommer ni vidare till mina recensioner. NĂ„gra böcker har jag lĂ€st, men inte hunnit skriva om Ă€n, som till exempel Je m’appelle Agneta, Queenie och DĂ€r krĂ€ftorna sjunger.

Recensionen av Om Mellan himmel och Lou började jag sÄ hÀr:

”TĂ€nk om den första bok jag lĂ€ser i Ă„r sĂ€tter nivĂ„n för Ă„rets kommande lĂ€sning, det vore fantastiskt. För det Ă€r precis vad den hĂ€r romanen Ă€r, fantastisk. LĂ„gmĂ€ld med snĂ„riga relationer och outredda kĂ€nslor, förtvivlan och lycka, men mest av allt hopp. Och sĂ„ nĂ„gon komisk kommentar just nĂ€r det Ă€r som mörkast, sĂ„ att man skrattar till precis nĂ€r tĂ„rarna Ă€r pĂ„ vĂ€g. En berĂ€ttelse som kĂ€nns lika Ă€kta som livet sjĂ€lvt.”

Nu skall jag grÀva ned mig i det svenska folkhemsbygget, demokrati, jÀmlikhet, svensk grundlag, regeringsformen, rÀttskultur, integration, GirjasmÄlet, minoriteters religiösa och kulturella rÀttigheter, positiv sÀrbehandling och det svenska samhÀllets grundlÀggande vÀrderingar.

Önskar er en fin och solig dag!

🧡

3 reaktioner till “Boktips i orange 🔾 fĂ€rgskala

  1. AlltsÄ Shelly mÄste vara vÀrldens bÀst dresserade blogghund:-) Ja, och sÄ verkar hon gilla böcker, som matte dÄ;-)
    Boken ”DĂ€r krĂ€ftorna sjunger” har ju varit hur upphaussad som helst. Idel lovord. Det ska bli intressant att lĂ€sa vad du tyckte. Personligen tyckte jag att boken var totalt överreklamerad. Men sĂ„ var det ju ingen deckare heller;-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.