Boktips i turkos 🩋 fĂ€rgskala

Boktips i fĂ€rgskala – denna mĂ„ndag i turkos 🐬 fĂ€rg. @my.loved.books hĂ„ller i utmaningen.
Jag trodde inte att jag hade nĂ„gra turkosa böcker, men det visade sig att jag hade ganska mĂ„nga, och hĂ€r Ă€r nĂ„gra 📚

NÀr jag sÄg boktraven sÄ hÀr, med flera romaner som jag Ànnu inte hunnit lÀsa men verkligen vill lÀsa, insÄg jag att jag lÀser alldeles för litet bara för nöjes skull numera. Det Àr sÄ otroligt svÄrt att fÄ en balans mellan allt man vill hinna med i livet, sÀrskilt nÀr det Àr sÄ mycket som Àr intressant och spÀnnande.

Önskar er en fin fortsĂ€ttning pĂ„ den hĂ€r soliga mĂ„ndagen!

🩋

2 reaktioner till “Boktips i turkos 🩋 fĂ€rgskala

  1. AlltsÄ bara att dra ut böckerna frÄn olika platser i bokhyllorna, stapla ihop dom, fota och sedan stÀlla tillbaka bok för bok pÄ sin tidigare plats. Bara det jobbet mÄste ha tagit halva dagen, förutsatt att du inte stÀller böckerna i bokhyllan efter en viss fÀrgskala förstÄs;-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.