Jag och mina döttrar på mors dag ♥

Fotomontaget är från i går, då vi fikade på Espresso House mellan mitt besök hos optiker och artonårsfirande hos Bellas pojkvän, Jonathan

Det var bara gamla människor som alltid sade att tiden går så fort, vart tog tiden vägen, vad stora ni har blivit. Nu säger jag det var och varannan dag. Hur kan Jackie plötsligt vara sexton år, Bella sjutton och jag snart femtiotre?

Jag fick frågan om det är skrämmande att tjejerna växer upp och blir självständiga, underförstått att min roll som mamma minskar och att jag skulle sakna att vara behövd. För mig är det inte så. Jag har älskat varenda sekund med tjejerna, i alla deras olika åldrar, och jag kommer att älska alla kommande perioder också.

Någon har sagt att man har barn till låns, och att syftet med att vara förälder är att lära barnen respekt, empati och en massa andra saker, inklusive att lära dem att inte behöva oss. Jag håller helt med om det. Man kan inte tvinga barn till sig, när de är självständiga kan jag bara hoppas att de fortfarande vill träffa mig av egen fri vilja.

Nyss kom min äldsta dotter hem från sin pojkvän och den yngsta tog sin lilla Audi a-traktor till gymmet efter att jag fått så fina presenter från dem ♥ ♥ ♥ Eftersom det är min dag i dag har jag valt middag till i kväll – sushi.

Hoppas ni också har en fin dag!

4 reaktioner till “Jag och mina döttrar på mors dag ♥

  1. Hur kan man vara över femtio år och se ut som en storasyster till barnen, inte som en morsa? En otrolig snygg selfie! Även fotona på Jackie och Bella är otroligt fina. Tjejerna måste vara hur stolta som helst över en sådan fin mamma:-)

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.