Tack alla, för omtanken ❤️

Ett fint tecken i vägen när jag och Shelly tog en promenad i dag.

I går besökte vi mamma på sjukhuset. Det var lugnande att se att hon såg så fräsch ut efter ett sådant stort ingrepp. Sex timmar på operationsbordet. Om allt följer planen får hon snart lämna sjukhuset och komma till ett rehabiliteringshem några dagar innan hon åker hem.

Jag berättade i måndags på Instagram om ett väldigt speciellt möte dagen innan mammas operation. Det mötet gav mig hopp om att det skulle gå bra.

”Vad livet är märkligt ändå. När man som mest behöver fina dagar, då får man dem.

I går kom en man hit för att köpa en av våra kattungar. Jag fick en så bra känsla och förstod att Ester kommer att få det så bra hos honom. Han berättade att han har två pudlar. Jag frågade litet om hans liv och om pudlarna, något låg i bakhuvudet och jag försökte få grepp om det. Efter en stund vågade jag fråga om han var sambo med Christer, som sålde Alice till mig för femton år sedan. Och cirkeln slöts.

De hade varit ett par då, och var fortfarande vänner. Lilla Ester kommer att bo tillsammans med en fantastisk person, i ett otroligt välkomnande, vackert och konstnärligt inrett hem, som jag faktiskt har tänkt på ibland genom åren. Peter berättade dessutom om sin mamma, som också haft spridd cancer. Hon klarade kampen mot alla odds.

Det här oväntade mötet gav mig hopp inför i dag, som är en ödesmättad dag. Och ännu mer när känslan var ömsesidig. ”Det har var väl riktigt fint”, sade Peter när han åkte hem med Ester. Livet ibland.”

Tack alla, för omtanken om mamma och oss ❤️🙏🏻

2 reaktioner till “Tack alla, för omtanken ❤️

  1. Fantastiskt att läsa att din mamma verkar ha klarat operationen förhållandevis bra och snart få komma hem. Hon verkar vara en tuffing. Du har ju visat några bilder av henne och din pappa med fyrhjulingen och julgranar om jag inte minns fel. Så din mamma verkar vara ungdomlig och stark. Håller tummarna att allt det positiva fortsätter.
    Vilket sammanträffande med Ester. Världen är liten ibland. Så fint berättat:-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.