Vilken teaser, inför Keplers nya roman; Spindeln đŸ•·

Klicka pÄ bilden sÄ lÀnkas ni vidare till filmen och fÄr se nÀr jag öppnar ett vadderat kuvert med nÄgonting mycket mindre Àn en bok, sÄ jag hade verkligen ingen aning om vad det kunde vara. SpÀnnande!

I Ă€rlighetens namn fick jag dubbla kĂ€nslor nĂ€r jag öppnade paketet. Jag Ă€lskade det kreativa anslaget, och att jag överhuvudtaget var utvald att fĂ„ den hĂ€r teasern! Samtidigt… liiitet besviken pĂ„ att egentligen inte vara utvald, vem som helst kan lĂ€sa första kapitlet i Keplers nya roman.

Men framförallt blev jag sĂ„ bortskĂ€md för fyra Ă„r sedan, dĂ„ jag var en av de bokbloggare som blev inbjuden till mingel och författartrĂ€ff pĂ„ Nedre Manilla med Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril, alias Lars Kepler, och Albert ”Abbe” Bonnier. Bilderna Ă€r frĂ„n den kvĂ€llen, och jag skrev om det hĂ€r. Jag trodde först att streckkoden var en lĂ€nk till en ny inbjudan, sĂ„ att upptĂ€cka att det var en lĂ€nk till första kapitlet i boken, vilket vem som helst kan lĂ€sa, var litet av ett antiklimax.

Jag skall lÀsa och recensera Keplers nya spÀnningsroman, Spindeln. Men jag mÄste snabblÀsa deras tidigare roman först; Spegelmannen. Den kom ut förra Äret, och har stÄtt i bokhyllan och vÀntat. Alla deras tidigare i serien om Joona Linna och Saga Bauer har jag lÀst, och de hamnar oftast pÄ en fyra av fem i betyg. Lazarus, som kom ut 2018, Àr den senaste jag lÀste. Den var sÄ otroligt mörk och klaustrofobiskt spÀnnande att jag var tvungen att ta pauser ibland.

Av det jag lÀst om och av Spindeln, anar jag att den hÀr delen i serien kommer att skilja sig frÄn de övriga, frÄgan Àr hur..? Spindeln Àr den nionde delen i serien och kommer ut pÄ onsdag den 19 oktober.

♄

En reaktion till “Vilken teaser, inför Keplers nya roman; Spindeln đŸ•·

  1. Lazarus Àr Àven hÀr den senaste boken jag lÀst. SÄ dÄ Àr det bara att leta efter pocketversionen av Spegelmannen.
    HĂ„ller med dig att det svarta vadderade kuvertet var en antiklimax. Men himla smart gjort…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.