Norrsken här i kväll 💚

I kväll vid 18 började det. Jag var förberedd och stod i hästhagen i min varma overall och mössa och hade fri sikt norrut där det stormade för fullt på himlen.

Någon timme senare avtog stormarna, men nu är de igång igen. Hoppas ni fått se något av norrskenet som är så magiskt och vackert. Tydligen är det väldigt goda chanser för hela landet att se norrsken i kväll.

3 reaktioner till “Norrsken här i kväll 💚

  1. Vilka drömbilder från norrskenet:-) Helt fantastiska skådespel! Så bra att du fångade ”fenomenet” och delar med dig. Även i min grannkommun Vallentuna visade Norrskenet upp sig. Jag glömde faktiskt helt bort det.

    PS. Så ledsamt att läsa att båda dina föräldrar mår dåligt. Det är inte lätt/roligt att bli gammalt när man har varit så pigg som du visat att din mamma och pappa varit. Det är svårt för dig med. Ger dig en varm styrkekram. DS.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.