Veckans fototriss – Minne

new york 3

Jag försökte fota i smyg, men det gick ju sådär som ni ser… ;)

Ingen vidare bild egentligen, men för mig är det här ögonblicket ett av de starkaste minnena jag har från vår resa till New York. Jag blev helt otippat utplockad för en grundlig visitering. Liksom Jackies väska och sulorna på Isabellas skor. Patrik fick gå in i ett separat bås, och jag började faktiskt undra vad det var frågan om, när jag såg att han blev tvungen att ta av sig sitt skärp…
.

new york 1

Väl framme var det så här vackert i Central Park. Vi var där för tre år sedan vid nästan exakt samma tid som nu, 18-22 november. Vi upplevde så mycket och intrycken var så otroligt många.
.

new york 2

Det var vår första resa med barnen, som då var fyra och sex år. Ingen resa till Kanarieöarna inte, med någon jättestor giraff eller Bamse på poolkanten ;)

Allt gick över förväntan och överallt blev vi så väl mottagna, jag tror faktiskt att barnen var en dörröppnare. Det kryllar inte precis av små barn i New York. Men det var inga problem att ha barnen med sig. Vi var förstås inte ute och nattsuddade, förutom att vi var uppe och åt frukost redan vid fem på morgonen… Vi var till exempel på Broadway och såg Mamma Mia. Tjejerna kunde alla låtarna och stod upp i bänkraden och dansade och sjöng med :)

Fler fototrissar på temat Minne finns här.

2 reaktioner till “Veckans fototriss – Minne

  1. Fina New Yorkvyer, men den första var bäst, vilken blick :) Kul att du fick med bilden i alla fall, misstänker att det är fotoförbud på JFK. Jar har till och med blivit tillsagd när jag fotade i Londons tunnelbana.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.