Habit tracker/aktivitetsdagbok för hela året

Om du vill ha en likadan aktivitetsdagbok, finns det en mall du kan klicka på och skriva ut längst ned i inlägget :)

Jag brukar notera i min almanacka de dagar jag rider och styrketränar, så har jag koll på att det inte tar för lång tid mellan gångerna. Lagom till det nya året är det dags för en bättre struktur och översikt när det gäller mina aktiviteter. Så här har jag tänkt mig det.

1. Ett ark som man kan skriva ut och använda till varje månad på året
2. Skriv in de aktiviteter du vill/behöver hålla litet koll på
3. Ringa in den innevarande månaden
4. Kryssa i de dagar du utför de olika aktiviteterna
5. Du kommer snabbt att se om du håller dig till din målsättning

Vilket mål du har med de olika aktiviteterna bestämmer du förstås själv. Jag har till exempel inte alls som mål att kunna kryssa i varenda ruta varje dag.

Så här kan det se ut.

Varsågod, bara att klicka på bilden och skriva ut om du vill använda som mall till dig själv!

6 reaktioner till “Habit tracker/aktivitetsdagbok för hela året

 1. Jag älskar ju listor och hade lätt kunnat tänka mig detta, men jag har ett väldigt fungerande system redan. Men listor är verkligen fantastiska, då slipper man ju lägga energi på att försöka komma ihåg saker.

  Gillad av 1 person

  1. Du är ju proffs på listor! Det är väldigt roligt med statistik när man får en överblick av vad man håller på med, jag tror att det är ganska lätt att lura sig själv, oftast att man gör mer än man faktiskt gör. När det gäller läsning fungerar jag i och för sig tvärtom, om jag inte hade statistiken skulle jag tro att jag läste mindre än vad jag gör.

   Gilla

 2. Ordning och reda här! Ditt ark påminner om Excel-arken vi fick fylla i varje vecka med hur många timmar vi hade lagt ned på en bok och med vad, typ layout, korrekturläsning med mera.
  Vet inte hur många kurser jag gått för att lära mig Excel, men det gick aldrig in i min lilla skalle. Så jag hoppas att det är många som har samma ”problem” med Excel som jag och som är tacksamma att de får kalendern alldeles gratis här hos di.

  Gillad av 1 person

  1. Jag gillar struktur och ordning, men kan leva i totalt kaos också. Det lärde jag mig när barnen var små och jag hade dem, hus och hem, djur och eget företag att hinna med. Men skönast är det när jag har ordning i huvudet och hemma.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.