Det blev snö till jul!

På julaftonskvällen och på juldagen snöade det ymnigt här ute i Gottröra. Väldigt mysigt!

Men vad trött man blir av julfirande, filmseriemaraton, padel för första gången och allmänt lugna dagar. Nu skall vi sova en stund efter lunch allihop. Hoppas ni har det bra!

4 reaktioner till “Det blev snö till jul!

 1. Även här – i Stockholms norra förorter – snöade det på julaftonskvällen och under hela juldagen. Så mysigt! Vi hade snöbollskrig med hunden, som var tokig av lycka över att få sladda omkring i snöyran.

  Gillad av 1 person

  1. Jag kan se det framför mig :)) Så härligt! Tyvärr regnar det här nu, så snön är snart ett minne blott. Men jag är ändå glad att snön gav en så mysig julaftonskväll. I byn vid oss hade vägföreningen låtit ställa ut marschaller längs hela vägen. Så fint att promenera där samtidigt som snön föll, som hämtat ur en film.

   Gilla

 2. Då kom snön till er samtidigt som den kom till oss. Stockholm fick inte snön förrän på juldagen. Å visst tär det på en att äta och dricka gott samt ta det allmänt lugnt – hahaha! Nu är ju padel liiiite ansträngande har jag förstått, men ändå – zzzzhhhhhhhh;-)

  Gillad av 1 person

  1. Nä, så ansträngande tyckte jag inte att det var med padel. Inte som att rida. Men roligt att testa, och roligt att alla kan vara med, oavsett hur van eller ovan man är. Ungefär som att bowla. Men nu är julen slut, liksom julmat och choklad. Varje år är jag lika sugen på att fira jul redan i oktober, och på juldagen är julen över för mig. I år höll jag ut för familjens skull till och med annandagen, men nu har vi bara julgranen kvar som minne av julen. Nu skall jag komma igång med det vanliga livet igen! :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.