Kanske den bästa säsongen!

Någon kommer att bli ruinerad på scrapsaker i vår… Så mycket snyggt som är på ingång till butikerna :P

Från G45. Läcker men svårscrappad kollektion tycker jag. Hur som helst kommer jag inte att kunna låta bli att beställa den..!

Från Glitz… så vacker…

Papperen från My Minds Eye var inte i min stil den här säsongen, men jag älskar de olika kartorna med brads! Det här en av dem. Förra säsongen tog de slut direkt i Magdasshoppen, jag misstänker att det blir samma sak i år i de butiker som tar hem dem

Så snyggt… från Prima förstås… Prima har verkligen lyckats i år. Flera snygga papperskollektioner, massor med snygga blommor och metalldekorationer och så de här kristallkvistarna…

Litet för udda för att fungera i Sverige skulle jag gissa, men jag hoppas att någon butik ändå vågar ta hem de här stämplarna, jag kommer i alla fall att köpa dem! Behövs till nästa års road trip…

De här behöver jag för att scrappa om årets resa!

Jag har provat många olika, från olika tillverkare, men de här är bäst, från Cosmo Cricket. Jag gillar att bokstäverna har samma färg på hela arket, det är riktigt många bokstäver och siffror och det är ett snyggt typsnitt, de har lagom storlek och fäster bra. Bäst helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.