2011 – Året i bilder

2011 började inget vidare. Jag som alltid känt mig som stålflickan, och till och med var utklädd till henne på en maskerad i lågstadiet, tappade plötsligt all kraft. Jag scrappade en layout om det, som jag blev riktigt nöjd med faktiskt.

.

Vi sköt upp USA-resan ett par månader, och kom i väg i maj. Tre fantastiska och oförglömliga veckor med otroligt varierande upplevelser, natur och mat. Här sitter Isabella och Jacqueline på verandan på ett mysigt Bed and Breakfast i Virginia.

.

En av de roligaste upplevelserna under resan visade sig senare vara det kanske värsta jag gjort någonsin…

.

Jag visste inte att 25000 delfiner hackas och sticks till döds i Japan varje år, bland annat för att säljas till djurparker. Där de dessutom vantrivs till döds… Genom att besöka Sea World i Florida och Kolmården i Sverige har jag indirekt bidragit till att det här kan fortsätta… Gör inte samma misstag som jag!

.

Vi reste genom nio amerikanska stater och hann med väldigt mycket. Samtidigt blev det precis den avkoppling vi behövde.

.

Vi kom hem igen lagom till skolavslutningar och…

.

…midsommar!

Årets dekoration inom scrapbooking tycker jag var de små resinfigurerna av Ingvild Bolme. På den här layouten har jag använt två av småfåglarna.

.

På sensommaren reste vi runt i Skottland och upplevde storslagen natur och byggnader av sten. Mäktigt.

.

Karusellen i Edinburgh var den snabbaste jag varit med om!!

.

Sommaren var varm och skön. Vad som fick barnen att göra den här snögubben av sand vet jag inte, men självklart måste den fotas och förevigas på en layout :D

.

Vi besökte en hel del olika museum under året. Här är vi utanför Prins Eugens Waldemarsudde i Stockholm.

.

Och nordiska muséet, som jag måste erkänna att jag aldrig besökt tidigare…

.

Fågellivet fascinerar, oavsett plats… ;)

.

Musikaler ger mersmak, och jag var på flera stycken under året. Leva livet, We will rock you och julkonsert med Sarah Dawn Finer tillsammans med barndomsvännerna. Här är jag klar för konsert i SEBs regi i konserthuset tillsammans med Patrik.

.

Periodvis scrappade jag mycket. Den här layouten med Isabella är jag nog mest nöjd med från året som gick.

.

Jag började scrappa serietidningsmässigt, och gillar även hur den här blev. Om Jackie som reser runt i drömmarnas värld och upplever sådant som är logiskt, märkligt, läskigt och spännande..!

.

En turritt på islandshäst väckte upp hästintresset, och jag började rida igen! Och träna på gymmet… Ett akutbesök på röntgen i slutet av året påminde mig om att jag skall vara tacksam att jag faktiskt har två ben. Insidan på benet är lika mosat som utsidan, så ingen överbelastning framöver.

.

Och så måste jag avsluta med det här fotot… Vi svängde av motorvägen på ett ställe (ok, det blev flera…)  så att jag kunde gå runt och titta på alla otroliga 18-wheelers som stod parkerade på ett truck stop. Läskiga att ha runt sig när man kör, eftersom de är så låååånga och stooora, men maffiga så håret reser sig på armarna när man ser dem..!  Den i orange färg är en Peterbilt, min favorit med dubbla avgasrör och den raka fronten.

.

Bara ett till foto, så ni ser vad jag menar… ;)

.

Det var litet av varje från året som gått. Nu tänker jag göra vad jag kan för att 2012 skall bli ännu bättre!

God fortsättning alla bloggvänner!

6 reaktioner till “2011 – Året i bilder

  1. Önskar dig en god fortsättning och tack för allt du delar med dig på din blogg…den är såå mysig och inspirerande och kul läsning när det är lugnt på jobbet ;) Dina layouter är fantastiska och så många detaljer att titta på! Ha ett toppen 2012!

    Kram/Cattis

    Gilla

  2. Önskar dig ett Gott nytt 2012! Tack för allt du delar med dig av på din fina blogg, bra tips, recept, kanonfina bilder och fantastiskt snygga LO´s.

    Kram från Pia

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.