Ekholms PROB – vård av eksemhäst

Ett av de tips jag fick av er, för att lindra Glaedas sommareksem, var att tvätta och smörja in utsatta områden med Ekholms PROB shampo, olja och kräm. Jag hittade allt jag behövde hos Hestbolaget.

eksemvård

Jag kan verkligen rekommendera dem. Leveransen var blixtsnabb, vilket jag var väldigt glad för. Tyvärr hade shampoflaskan läckt i paketet, så jag skickade ett meddelande till dem vid 15-tiden i går. Vid 21 kom ett meddelande från posten om att Hestbolaget skickat en ny flaska – det kallar jag service!

I dag blir det tvätt av svans och man med det som fanns kvar i shampoflaskan och insmorning med olja och kräm.

En reaktion till “Ekholms PROB – vård av eksemhäst

  1. Det var ju kanonservice! Hoppas att det hjälper lilla hästen. Jag har en kompis som säljer aloeveraprodukter och hon har också hästar. Jag såg på FB att hon hade rekommenderat något spray med aloevera till en tjej vars häst hade eksem och det hade lindrat besvären mycket. Fortsätter att hålla tummarna för dig och Glaeda✊✊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.