Julklappstips för honom

Till varje födelsedag, fars dag och jul har man samma problem, vad skall man ge till vuxna män? De önskar sig ju ingenting! Väldigt märkligt, men kanske något att själv sträva efter. Känns som det är långt dit… ;)

Om jag tipsar här, kanske ni som läser kan ge tips tillbaka? Ok, jag börjar.

ulle

Här hemma tröttnade vi på floppljudet av de strandtofflor som Patrik alltid gick omkring med inomhus. Till fars dag köpte vi sådana här istället. Ulltoffeln Ulle. Passar bra till en man som passerat tjugo för länge sedan :) Den är varm och skön på foten, och nästan ljudlös.

Ulletoffeln är tillverkad av ren, ny ull. Ullgarnet är stickat, tovat och färdigkrympt. Sulan ger stöd åt foten och ullen låter huden andas, den värmer när det är kallt men blir aldrig klibbig när det är varmt. Den har en halkfri sula. De ser ganska små ut tycker jag, men man skall beställa den vanliga storleken. De kan kännas något små när man först provar dem men de töjer sig av kroppsvärmen. Kan tvättas i maskin i 30 grader, i ulltvättmedel.
.

Armani-Code-Giorgio-Armani_75ml_EdT-700x700

Armani Code vann Cosmopolitan Beauty Award år 2005 för bästa manliga doft. Jag förstår varför, den doftar fantastiskt och beskrivs som sofistikerad, manlig och sensuell. Den innehåller mjuka inslag av bergamott, citron, stjärnanis, läder och tobak och passar enligt beskrivningen den självsäkre mannen som gärna vill sticka ut i mängden. Julklapp till Patrik förra året.
.

dodsdomd-echols_damien-21857810-4144671740-frntl

Jag läste någonstans att män gillar böcker som baseras på fakta och/eller är självbiografiska. Helst skall huvudpersonen vara en man. Då borde den här boken passa bra. Ni har säkert hört om Damien Echols. Han var med i var och varannan talkshow för ett tag sedan, bland annat hos Malou och Skavlan. I boken berättar han själv sin osannolika, men verklighetsbaserade historia som fått stor uppmärksamhet både i USA och Europa. Man kan knappt tro att rättsväsendet fungerar på det sätt det gör, i Arkansas. Fruktansvärt och samtidigt väldigt intressant. Och klart mer läsvärt än något trams om Svennis, som ligger på topplistan nu.

Det var några tips från mig. Har ni några egna tips så länka gärna i kommentarsfältet här nedan!

8 reaktioner till “Julklappstips för honom

 1. Har alltid detta problem med min älskade make. Till råga på allt så fyller karln år på nyårsafton!!!!!
  Förra året när han fyllde jämnt fick han foton på mig och barnen. Han har fått ryggplatta, kastruller eller frinare kastruller och grytor. Kläder är ingen ide att köpa, de inköpen sköter han själv med den äran

  Höstkramen Anna

  Gilla

 2. Tofflorna var varma och sköna – tur att man är ungdomlig i mest varje övrig aspekt! Echols satt 18 år på death row i Arkansas (inte Arizona), jag vet inte om det är värre men i Arizona sker avrättningarna med gaskammare :-/

  Gilla

  1. Ha ha, ja men filttofflor passar bättre till en 44-åring än strandtofflor ;)

   Just det, Arkansas. Han växte upp i Arizona. Känns hur som helst lite tryggare med svenskt rättsväsende; hellre fria än fälla. Och ingen döms utan bevis.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.