Scrapflow

vattenfall

Det här fotot tycker jag om. Vi hade kört på slingriga vägar för att se det konstgjorda vattenfallet som Romarna lät anlägga ett par hundra år före vår tideräkning. Det var runt 30 grader och vi vandrade ned ungefär 160 meter längs vattenfallet. På platsen där jag tog fotot kom vi väldigt nära vattenfallet, och tjejerna (och jag) fick oss en rejäl dusch..!

Jag tycker om layouten också. Inte så mycket för layouten i sig, utan för att den blev av. För första gången hade jag anmält mig till en scrappträff, och jag som aldrig lyckas skapa något om jag inte är ostörd, lyckades scrappa fyra layouter på fem timmar. Inte den minsta lilla scrapblock, trots att crème de la crème bland scrapparna var där. Den här layouten kom till dagen efter, i det scrapflow jag hamnade i på träffen.

 

2 reaktioner till “Scrapflow

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.