Tränar med copics

176

Jag trodde inte att jag hade tålamodet att lugnt och stilla färglägga stämpelmotiv, så det är Isabella och Jackie som använt de copicspennor jag köpte för ganska länge sedan. Men så fick vi influensa som höll i sig med hög feber i nästan två veckor. Med feber i kroppen blev jag tillräckligt lugn för att sitta stilla och färglägga.

Rena terapin. Jag tror att det här är bra för mitt välmående, att sitta ned och bara fokusera på hur jag skall få fram skuggor och färgskiftningar. Inget springande hit och dit och fixande. Dessutom är det roligt att tjejerna och jag kan färglägga tillsammans.

Hoppas ni har en härlig helg ♥

 

4 reaktioner till “Tränar med copics

  1. Tack! Alla mår bra, men det var en riktigt kraftig och långdragen influensa vi åkte på.

    Mandalas upptäckte jag under Magdastiden, men då var det Mandalas för barn upp till en viss ålder, ca åtta tror jag. Nu har jag hittat fler olika målarböcker, mer avancerade för vuxna, och det är ju jättekul och rena terapin att färglägga motiven :)

    Gilla

  2. Jättefint! Har du sett böckerna med mandalas som blivit poppis åtminstone här i USA? Det verkar som att många kvinnor bejakar sin ”fylla i”-vurm på det sättet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.