Live in the moment

utmaning 1

Den här layouten har jag scrappat till Hobbyworlds julitävling. Skissen var svår tycker jag, men desto mer utmanande och rolig!
.

Juliskiss.

Jag ville rama in fotot, så som Katja/Mezzanotte gjort på sin skiss. Jag klippte ut blommor ur ett mönstrat papper och blandade upp dem med Primablommor, och ett par vita blommor som jag beställde hem till min scrapshop för flera år sedan. Jackie klippte jag ut ur ett foto och placerade mitt i blomhögen. Enamel dots motsvarar kryssen på Katjas skiss. Vimplarna motsvarar strecken från hörnen på skissen.

Sedan var det där med de lodräta strecken… Först var jag inne på att strecka en myrstig med penna och avsluta med en quickkutzmyra i kanten på layouten. Någon myrstans hade jag dock inte med mig, men ett bi, och det passade ju bra till blommorna :) Snöret visar biets väg och motsvarar strecken på skissen.

Ha en bra dag ♥

.

5 reaktioner till “Live in the moment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.