Roadtrip i Toscana – underbara Borgo Casato (del 13)

3 Borgo Casato (2)

Vårt tredje boende under resan var Borgo Casato. Vi fick en helt perfekt liten lägenhet i två plan, med det stora sovrummet och badrum på övervåningen och ett allrum med bäddsoffa och kokvrå på nedre plan. Vi fick lägenheten längst till höger, med direktutgång till soldäcket.
.

utsikt kväll

Den här utsikten hade vi varje kväll under middagen.
.

utsikt morgon

Och så här såg det ut när man tittade ut över kullarna och dalarna under frukosten.  En alldeles underbar plats att bo på ♥
.

frukost annette

Ett helt bord med kakor, pajer, croissanter och annat go’fika att välja på till frukost, men även skinkor, bröd, frukt och små yoghurtar. Så här såg mina frukostar ofta ut.
.

frukost bella 2

Isabellas frukost, med mjuk chokladkaka och så ett tjock lager med nutella. Till det varm choklad. Ja ja, är det semester så är det.
.

frukost jackie

Ja, hjälp… Jackies frukost…
.

frukost patrik

.

poolen 1

Utgång till poolen direkt från vår lägenhet.
.

bad

.

borgo 6.

sol bad

Halva dagarna omväxlande i solen och skuggan under träden vid poolen, och halva dagarna på utflykter i omgivningarna.
.

middag förrätt

De svåraste besluten att fatta var vilken maträtt man skulle prova den här dagen ;)
.

middag annette

Ja, som sagt, är det semester så är det… Jag tror inte att jag sminkade mig mer än någon gång under resan, och håret fick självtorka och bli så där flygigt och platt… Härliga tider :)
.

solnedgång

Vill ni se fler bilder från Borgo Casato, till exempel på den goda maten, på hunden Gordon, på omgivningarna – titta in igen i så fall, så kommer fler bilder. Och så skall jag visa bilder från två charmiga små stenstäder och förstås från Ostia Antica. Om det inte blir åskväder här så kommer inläggen under dagen :)

4 reaktioner till “Roadtrip i Toscana – underbara Borgo Casato (del 13)

  1. Fnissar när jag ser döttrarnas frukostar – hur fungera italienarna egentligen? Så mycket sött? Lunchen tilltalar mig desto mera!

    Först nu såg jag din kommentar med frågan om hur vi reste. Jag och maken körde från Stockholm på måndagsmorgonen och hämtade upp de tre sönerna som flög till Bergamo på torsdagskvällen (den yngste hade inte slutat skolan när vi körde iväg). Så bilade vi till Cannes där vi bodde i en vecka (svågern hade fest i Cannes på lördagen, det var därför vi reste iväg så tidigt), sedan flög en son hem och vi andra bilade norrut. Bodde en vecka i Bourgogne och några dagar vid Rhen. Sönerna flög hem från Frankfurt och tog de största väskorna så att alla loppisfynd fick plats när maken och jag körde hem igen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.