31 reaktioner till “Flax (209/366)

  1. Tack :) Jag skall försöka fota litet i dag igen, de två nya kycklingarna. Men det är otroligt svårt. Dels ställer sig mamman framför, dels är de inte stilla en sekund!

   Gilla

  2. Tack :) Jag skall försöka fota litet i dag igen, de två nya kycklingarna. Men det är otroligt svårt. Dels ställer sig mamman framför, dels är de inte stilla en sekund!

   Gilla

 1. Ja här var det verkligen flax och så många härliga bilder jag ser hos dig, har inte varit uppe på bloggar på mycket länge, synd att jag missat så mycket men skrollar och tittar och njuter.

  Gillad av 1 person

  1. Visst är den söt :) Jag hade verkligen tur att lyckas fånga när den flaxade med vingarna. De är inte lätta att fota, de små kycklingarna, det är alltid något som gör att bilderna inte blir bra. Framför allt att hela kycklingen blir oskarp, eftersom den inte är still en enda sekund ;)

   Gilla

 2. Vilken härlig bild! Kycklingen ser ut som en bordsfläkt. Du vet en sådan liten sak från Kjell & Co. Urläcker bild.

  Å ni hade verkligen fullt upp under Midsommarafton, som ni firade traditionellt med dans runt stången och alla tillbehör;-)

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Jag blev själv så glad att jag fick med den på bild och att bilden inte blev allt för suddig :) Jag fotar numera nästan bara med mitt fasta 50 mm som släpper in mycket ljus, men det är så svårt att fota rörliga motiv med det, så jag hade mitt gamla objektiv, ett zoom som var med i kamerakitet. Jag har blivit bortskämd med mitt nya 50 mm, och blir så missnöjd med allt jag fotar med zoomen, jag måste så småningom komplettera med ett vidvinkel och ett tele, det står på önskelistan :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.