Nertryckt (60/365)

Järnvägsspikar kan man använda till en hel del. Till exempel som låsanordning till en dörr. Jag försökte fota snett ovanifrån, så att järnvägsspiken skulle ge ett tydligt intryck av att vara nedtryckt. Numera används inte den här dörren, därav spindelnätet, bakom dörren är det en vägg. Vi ville behålla karaktären på fasaden, så dörren med låsanordningen fick sitta kvar av estetiska skäl.

Innanför den här dörren var det tidigare ett vedförråd. När vi flyttade hit byggde Patrik om vedförrådet och traktorlidret till ett stall till våra hästar. Det var otroligt mycket arbete med att forsla bort gammalt bråte, riva väggar och bygga upp nya, ta upp hål i väggen för fönster, rappa väggarna, bygga hästboxar, sätta upp lysrör… listan känns oändlig. För några år sedan tog jag nästa steg och målade hela stallet och Patrik satte upp vitt innertak så att det blev ännu ljusare.

logga2017

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

2 reaktioner till “Nertryckt (60/365)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.