Mitt i maten (57/365)

Det hade ju varit perfekt om jag kunnat plocka bort några blad som skymmer flugan, men jag är nöjd med att man trots allt ser ögonen. Mest gillar jag färgerna, grönt-gult-svart, det blev krispigt och vårlikt.

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

8 reaktioner till “Mitt i maten (57/365)

 1. Jättefin bild och väldigt fyndig tolkning. Tycker absolut inte att några blad behöver plockas bort. Bilden är bra precis som den är :)

  Gilla

 2. Heisann, så mange vakre foto du har av blomster og insekter. Deilig med varmere dager etterhvert og litt summing i lufta! Ha flott uke ;:OD)

  Gilla

 3. Fina färger och fint ljus. Snyggt med fokus på flugans öga. Tycker att bilden blir intressantare av att man inte ser hela flugan, den delen kan våra hjärnor fylla på ändå.

  Gilla

 4. Bilden är toppen och härligt färgstark. Känner så väl igen det där med att det alltför ofta är något ivägen när man ska fotografera insekter med macro, eller så vänder de baken till. Här störs jag inte av det som skymmer, nästan hela flugan syns ju ändå.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.