Över stock och sten

I dag körde jag upp i skogen för att hämta hem mina föräldrar som tagit en långpromenad. Jag hade köpt saffrans- och sockerbullar som var så goda att man måste dela med sig av dem.

På den här bilden har jag använt ett filter, men det var verkligen riktigt fint i skogen med ett fantastiskt eftermiddagsljus när solen var på väg ned.

Pappa sade i telefonen att det skulle gå bra att köra bil hela vägen upp i skogen till den plats där de var, och jag litade på det och körde… Ganska branta och kurviga backar, men det gick bra. Jag passade på att fota, förstås.

Det kändes väldigt märkligt att köra bil genom skogen. På de vägar som det knappt gick att ta sig fram med traktor när jag var barn, kunde jag nu köra med min personbil. Så blev det när skogsbolaget som avverkar timmer anlade en bredare och mer hållbar väg för att skogsmaskinerna skulle kunna ta sig fram. Jag är litet kluven till förändringen.

 

 

3 reaktioner till “Över stock och sten

  1. ”Filtereffekten” på första bilden är helt suverän – gillas skarpt!
    Ja, idag var det ju bara en fördel att skogen skövlats och att du kunde ta dig fram till platsen där dina föräldrar väntade. Men jag förstår precis vad du menar…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.