Mina senaste skärmbilder från mobiltelefonen

Jag tar skärmbilder/skärmdumpar från mobiltelefonen hela tiden. Ibland för att jag vill titta närmare på en viss sida eller bild litet senare, på en större skärm. Ibland för att kunna visa andra och inte glömma bort var bilden fanns. Ibland är någonting bara så otroligt viktigt eller klokt, så jag tror att det blir ungefär samma sak som att trycka på gillaknappen att spara bilden.

Det här är mina senaste skärmbilder som jag sparat på min mobiltelefon. En nyckelring att ha på resväskan och ett par skor.

En bild på hur man skulle kunna sälja grönsaker även i Sverige (det här är från Australien) – plocka fritt, utan att plasta in grönsakerna först. På samma tema en bild om hur klimatsmarta svenska bönder är och så en bild på en kvinnlig premiärminister som vill satsa på lycka och välmående istället för BNP. Intressant tankegång, den vill jag veta mer om. Några bilder till som handlar om klimatet.

En bild på sommarens roliga händelse – min första musikfestival.

Vi har väldigt mycket trä i vårt hus. Interiörbilden visar hur fint det skulle bli om vi målade allt trä vitt istället. Pepp-bild.

Och så ett citat: ”Just saw a person reading my favourite book. It’s like a book recommending a person.” Visst stämmer det? Jag tycker till exempel automatiskt bra om en person som jag ser läser Kristin Lavransdotter av Sigrid Undset.

Det är ganska personligt och säger en del om vem man är, de här sparade skärmbilderna, tycker jag. Vad tycker ni?

6 reaktioner till “Mina senaste skärmbilder från mobiltelefonen

 1. Nu blev jag ju sugen att kolla vilka mina senaste skärmdumpar är!
  Och så blev jag nyfiken på den där kvinnliga premiärministern/presidenten.

  Gilla

 2. Jag tar inte så många skärmdumpar på mobilen, men nåt jag alltid tar skärmdump på är mina diplom från Antikrundan. (Säger väl nåt om mig själv… Törstande efter positiv respons :P )

  Gilla

 3. Har faktiskt aldrig tagit en skärmdump från mobilen, troligen för att jag inte vet hur man gör. Läser bara bloggar och tidningar på mobilen, resten läser jag på datorn.
  Vet inte riktigt om jag håller med dig om att skärmbilderna säger så mycket om vem man är. De säger mera om personerna som lägger upp dom tycker jag. Å klimatångesten, japp det har blivit en ångest vid det här laget, gör att jag personligen bara blir irriterad. Men det är jag det.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.