Hon dansar vidare i livet

Vilken trevlig kväll det var i går, med många spännande samtalsämnen och idéer. Patrik hade gjort den basilikaparfait som jag lagade till efterrätt på nyårsafton för sex år sedan. Receptet på basilikaparfaiten kommer senare i kväll, liksom min recension av Anna Janssons senaste deckare.

Nu är det dags för dans och gym som vanligt, och sedan måste jag göra vissa förändringar, det kommer bilder på det. Jag hinner inte riktigt med allt jag vill sedan jag började arbeta på allvar med min avhandling, men jag hoppas kunna titta in hos er också.

Ha en fin början på helgen!

 

Ps. Rubriken kommer från en låt som går varm i Jackies rum. Jag tyckte den kunde passa bra i dag

 

En reaktion till “Hon dansar vidare i livet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.