Vad tänker ni läsa i påsk?

De här böckerna hade jag planerat att läsa förra påsken. Alla böckerna blev lästa, men inte alla under just påskdagarna.

Och de här böckerna hade jag planerat att läsa under påsken 2017. Som vanligt var ambitionerna högre än vad jag sedan hann med just då. Under påsken är det ofta så mycket annat som man vill ägna sig åt, som släktträffar och påskmiddagar. I år blir det dessutom väldigt fint och soligt väder, så jag räknar med mycket utomhusliv.

I kväll skall jag visa dels vilken trave skönlitterära romaner och facklitteratur jag vill läsa under årets påskdagar, dels vilken så kallad påskekrim jag planerar att läsa. Det är både äldre och helt nyutkomna böcker, så titta gärna in litet senare för tips inför ledigheten.

Nu skall Leiftra få sin medicin, jag skall till sjukgymnasten för min höft, hämta barnen i skolan och sedan vidare till ettårskalas för Max. I kväll arbete med boken.

Ha det fint!

 

3 reaktioner till “Vad tänker ni läsa i påsk?

  1. Jag har inte läst så många böcker under senare tid, men nu har det blivit två. Och just nu håller jag på med den tredje och det är ”Tatueraren i Auschwitz”.
    Ha en fin påskhelg!

    Gilla

  2. Jag har just påbörjat Mary Adkins bok När du läser det här, så den ska jag förstås läsa i påsk om jag inte hinner läsa ut den tidigare. Eventuellt ger jag mig i kast med Karl Ove Knausgårds sista bok i Min kamp-serien, men den är på över 1100 sidor i pocket och jag tänkte göra liiite annat än att läsa under påsken. ;-)
    Vad ska du själv läsa???

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.